I söndags berättade Skövde Nyheter om Linda Brodin som i april öppnar Ljusstjärna och Handpå i nya lokaler centralt i Skövde tillsammans med kollegan Anders Sjödin. Verksamheten ägnar sig bland annat åt massage, djurkommunikation, medial och andlig vägledning samt olika typer av healingbehandlingar.

– Jag har varit medial sedan barnsben och alltid haft lätt för att se in i andra dimensioner. Eftersom att jag har ser allting med egna ögon är min tro självklar, säger Linda Brodin.

På Skövde Nyheters Facebook har Linda Brodins arbete ifrågasatts och många är skeptiska mot de typer av behandlingar som Linda Brodin utövar. En del menar till och med att hennes arbete är rent och skärt bedrägeri.

– Jag har också varit skeptisk. Aldrig till vad jag ser men till min egen förmåga. Det är tack vare lärare jag träffat genom åren som gjort att jag kallar mig medium idag. Det är inte humbug. Jag är inte självutnämnd. Jag blev anställd som medium för att jag förstår och kan känna människor. Till viss mån kan jag även se in i framtiden.

Linda Brodin har aldrig tidigare stött på motståndare till hennes arbete. Kunderna som besöker Linda Brodin är redan övertygade från början och går i stort sett alltid därifrån nöjda.

Annons

– Alla får såklart tro på vad de vill. Det jag inte förstår är folk som är kritiska utan att själv ha provat en sittning. Allt handlar om rädsla och okunskap, säger Linda Brodin.

Alla Facebookkommentarer är däremot inte negativa. En del är uppmuntrande och tycker att Linda Brodins behandlingar är bra.

– Jag har insett att jag är här för att hjälpa människor och det är på det här sättet jag gör det, säger Linda Brodin.

Ett urval av kommentarerna på Facebook

"Vill varna för sådana medium. Onda andar står bakom dem. Onda andar som vill oss illa. Ha ..

Ett urval av kommentarerna på Facebook

"Vill varna för sådana medium. Onda andar står bakom dem. Onda andar som vill oss illa. Ha ingenting med dem att göra."

"Bättre att sätta in pengarna i Jyllandsbanken."

"Jag skulle nog inte våga, tänk om jag får reda på något skrämmande jag inte vill höra. "Det man inte vet lider man inte av.""

"Annars kommer ju Karsten Torebjer i september."

"De som bäst skulle behöva en behandling är de som är mest skeptiska och som har behov av att trycka ner andra. Rensa ut lite ilska kanske?"

"När ska v i få en lag mot detta bedrägeri..."

"Vad är detta för hokus pokus, är de utbildade? Handpåläggning är väl förbjudet i syfte att rena en själ?"

"Fan vad många supportrar av livets hårda skola, gula blend och hata allt som skiljer sig från er egen norm det var här."