1. Orkidévägen 14

Nära Stallsiken i Skövde ligger villan med två renoverade badrum tre sovrum, och nyrenoverat källarplan. Huset har en boarea på 115 kvadratmeter och en biarea på 133 kvadratmeter. På tomten finns det både fruktträd och bärbuskar, och villan säljs för 2 995 000 kronor.

Även nummer två på listan hittar du i Skövde kommun.
Foto: Hemnet

2. Granvägen 9

40-talshuset i Skultorp har i dagsläget en planlösning med två lägenheter, men beskrivs lika väl kunna fungera som en enfamiljsbostad. Stora delar av huset är i originalskick och lämpliga för renovering och modernisering. Villan med den 1 248 kvadratmeter stora tomten säljs för 1 650 000 kronor.

Utsikten från Mösseberg har gett Bergsängsvägen 16 plats nummer tre.
Foto: Hemnet

3. Bergsängsvägen 16

Villan på Mösseberg erbjuder en milsvid utsikt, antingen inifrån huset eller från det inglasade uterummet. Huset erbjuder två öppna spisar, fiberanslutning och tre sovrum med möjlighet till ett fjärde. I trädgården finns träd och buskar, samt odlingsmöjligheter. Villan säljs för 1 445 000 kronor.

I Gudhem utanför Falköping ligger tegelvillan Tranvägen 1.
Foto: Hemnet

4. Tranvägen 1

I Gudhem finns enplansvillan med altan och inglasat uterum. Villan har renoverats under de senaste åren och har bland annat ett nytt kök med en stor köksö. Huset har fyra sovrum och priset ligger på 1 195 000 kronor.

Annons

30-talsvillan i Floby kommer också med på veckans lista.
Foto: Hemnet

5. Kapellgatan 13

30-talsvillan i Floby har vardagsrum och tre sovrum, med möjlighet för ytterligare ett sovrum på den i nuläget oinredda råvinden. Villan säljs för 375 000 kronor och har en trädgård som beskrivs ha stor potential.

Källa: Hemnet.se