Camilla sade nyligen upp sig från sitt fasta jobb och blev ensamföretagare på Skaraborg konferens och event.

– Jag har haft det intresset sedan jag var sex år och ordnade en fritidsgård i mina föräldrars garage med bak av chokladbollar och spökhistorier. När min fritid som vuxen inte längre räckte till för evenemangsdelen kände jag att det var dags att ta steget fullt ut, berättar ensamföretagaren.

Hon gillar att ta ut svängarna och det var egentligen så idén om att få Lars Wallin att komma till Skövde föddes.

– Först ville han ha mer information, sedan sa Lars bara att han kommer, berättar Camilla.

Wallin ska visa upp klädkollektioner och sina egendesignande smycken på mässan. Dessutom kommer han att bli intervjuad på scenen.

Inte ensam

Han är dock inte där ensam, utan Rickstrand räknar med ett 40-tal utställare.

– Det kommer att vara modevisningar, blommor, smycken, fotografer, bröllopskordinatorer, frisörer, bröllopsinredare och företag som hyr ut porslin, berättar arrangören.

Katedralskolan i Skara kommer att stå för koreografin under visningarna och också fungera som modeller. Plusgymnasiet kommer att se till att alla blir rätt sminkade.

Fest- och balklänningar

Annons

Det kommer även att arrangeras drop in-vigslar för de som vill gifta sig med hjälp av prästen Sophie Nohlberg.

– Tanken är att vi ska kunna ordna en brudbukett på plats om någon vill ha det eller något annat, säger Camilla.

Men det kommer inte bara att handla om bröllop, utan det ska också att finnas festkläder, balklänningar och plagg för studenten. Vilka aktiviteter som kommer att arrangeras utomhus är ännu inte klart, men det ska finnas limousiner och andra bilar vid Knistad.

Baccus vinkällare och restaurangen på herrgården kommer också att hålla öppet om någon vill provsmaka något eller helt enkelt få mat.

Trivs med jobbet

Camilla Rickstrand trivs med det nya jobbet och har en mängd andra arrangemang på gång, en del är fortfarande hemliga.

– Vi gör helhetslösningar för konferenser för företag i alla storlekar, bokar rum och föreläsare efter önskemål. Jag har också fått förfrågningar om champagneresor utomlands och det konceptet håller vi nu på att sy ihop med hjälp av ett reseföretag.

Klart är också att det kommer att bli en Grönköpings mat- och dryckesmässa i Hjo den 27 april nästa år.

– Vi ska också att köra en hälsomässa med Mikael Fridebäck, som vann tv-programmet Biggest Loser och även den personlige tränaren Sabina Dalfjäll från samma program medverkar. Det blir föreläsningar, träning och yoga, konstaterar Camilla.

Sätta Skaraborg på kartan

Målet är att sätta Skaraborg på kartan eftersom företagaren tycker att vi har så mycket att visa upp för omvärlden.

– Vi har både anläggningar och andra saker som passar för den här typen av arrangemang. Jag har mer saker på gång med andra samarbetspartner, men det projekten kan vi inte berätta om innan allt är klart.