Skövde Nyheter

Annons

Ladugård övertänd i kraftig brand – uthus har brunnit ner

Ladugård övertänd i kraftig brand – uthus har brunnit ner

Ett mindre uthus och en ladugård brann till grunden på torsdagen i Västra Gerum i Skara kommun. Även en mindre skogsdunge eldhärjades sedan gnistor blåst från byggnaderna.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Äldre man i Falköping svårt brännskadad efter brand – flögs till sjukhus

En man i 70-års åldern har blivit allvarligt skadad i en brand som brand ut i hans lägenhet på Bergslidens äldreboende. Mannen behövde flygas med ambulanshelikopter till sjukhus för sina skador.

Alla nya bolag och konkurser i Skövde den senaste månaden – vi har listan

Att det är semestertider märks även i Bolagsverkets registreringar. Sedan den 17 juni har det i Skövde registrerats åtta nya aktiebolag och fyra nya handelsbolag. Ett företag har försatts i konkurs.

Etikettdoktorn kommer med sina bästa tips för att slippa osämja

Sommaren gör att allt fler vistas utomhus. På stranden glassar folk i solen, på altanen går grillen varm och i torgvimlet springer man in i den ena efter den andre. Umgänges-klimatet är allt som oftast lättsamt. Men ibland uppstår problem.

Veckans mest lästa - Gyllene tiders avskedskonsert i Boulonger

MEST KLICKAT. Här kan du ta igen det du mot förmodan missat under de senaste dagarna. Dessa fem artiklar var de mest lästa på sajten under den gångna veckan.

När åskan dundrar – detta ska du tänka på

Sommaråskan har anlänt med full kraft. När det brakar loss är det säkrast att stanna inomhus, men även där finns det risker. Detta ska du tänka på när åskan dundrar.

Insändare: (S) vill ha bättre tillgänglighet till Boulogner

Framkomligheten måste bli bättre runt Boulogner, för såväl cyklister som fotgängare, det tycker socialdemokraterna Anita Andersson och Monica Green.

Linus uppträder på Gothia Cup

För drygt en månad sedan fick Linus Johansson 22 år från Falköping erbjudandet om att vara med och sjunga på invigningen av världens största fotbollscuper för ungdomar.
– Det var ett självklart ja, säger Linus som redan i fredags åkte till Göteborg för att repetera showen på Ullevi.

Sjukdom tvingar Wahlström att lämna EM - Eriksson ersätter

Sveriges U19-landslag i handboll har fått en tung start på turnering i Ungern. Nu kom nästa bakslag. Skövde HF:s Emma Wahlström avbryter mästerskapet på grund av sjukdom.
Artikel 2 av 9
Äldre man i Falköping svårt brännskadad efter brand – flögs till sjukhus
Tillbaka till startsidan