Deras nya kreation hyllas på Facebook.

— Det är vi lyckliga för. Blommor vill man väl ge bort på alla hjärtans dag så då tänkte vi att varför inte ge bort praliner i bukett, säger konditorn Jessica Isaksson.

Kreationen har hon inte sett någon annanstans tidigare och förutom skaftet i choklad och själva buketten med 17 praliner på toppen, rymmer den en hemlighet.

— Det är nästan som ett Kinderägg. En rund kula med två delar som vi limmar ihop med choklad. I den kan man ju exempelvis lämna ett litet meddelande, eller varför inte en ring?

Jessica Isaksson är en del i det kreativa gänget som visat sig vara så nyskapande att de i år utsågs till årets konditori när White Guide Café hyllade årets bästa.

De har tidigare haft stora framgångar med sitt återinförande av den gamla Aladdinklassikern trillingnöten. Även julbordet helt i marsipan skapade mycket uppmärksamhet.

— Vi har skoj ihop när vi smider idéer på vad man kan göra. Sen när vi får bra feedback så inspirerar det oss förstås att göra mer, säger konditorn Jessica Isaksson.