Jag är inte politiker och har aldrig varit men försöker följa debatten om Skövdes framtid. Har man ett företag måste man investera för att få vinst. Du måste göra dina lokaler/butiker/toaletter tillgängliga för funktionshindrade och det är ingen som ifrågasätter det. Kommunen har samma ansvar då det gäller funktionshindrade.

LÄS MER: Billingen i själ och hjärta

LÄS MER: Gondolliften - kalkyl saknas

LÄS MER: ”På gränsen till lögnaktigt”

Många har gått på Socialdemokraternas lögner då de påstår att det är en lyxinvestering och extravagans som riskerar hela Skövdes välfärd?

Malin Wadman (S) slår sig för bröstet och kräver en ursäkt. Vi tycker att det är hon och Socialdemokraterna som ska be Skövdeborna om ursäkt för att ni ljugit för oss under lång tid. Vi har läst så mycket i tidningen och i annonser från er om hur valet av en gondollift till Billingen riskerar både vård och skola i Skövde. Det låter förstås fruktansvärt och oansvarigt!

Annons

Tar man reda på fakta så finner man att det skiljer 400 000 kronor per år mellan ern sittlift och en lift där även funktionshindrade kan åka upp till Billingen. Kom med fakta och inte lögner till oss väljare.

Rakel Thimberg