Som soloartist har Lisa Miskovsky sålt mer än 200 000 exemplar av sina tre album, fått guld och platinaskivor, toppat albumlistan och mottagit fem Rockbjörnar, otaliga grammisnomineringar och två Grammis. Hon har också turnerat runt Sverige och Norden flera gånger.

Annons

Rydell & Quick´s specialitet är att leverera en rockig och tung show med ett otroligt drag och tryck. De sågs på Matfestivalens 25-års jubileum 2014, och nu kommer de tillbaka.

I år har Matfestivalen återigen äran att bli gästade av tv-kocken Paul Svensson. Paul är med oss i Saluhallen hela helgen som konferencier och kommer dessutom att visa upp sina matlagningskunskaper vid flera tillfällen. Ett ypperligt tillfälle för den matintresserade att suga åt sig massor av härlig kunskap från någon som stått i köket länge.

Planeringen inför årets Matfestival pågår för fullt hos arrangören Next Skövde, som har i uppdrag att arrangera aktiviteter för att stärka Skövdes attraktionskraft. Fler artister kommer att publiceras löpande de kommande veckorna allteftersom de blir klara. Det kommer att bli ett antal lokala band och också som vanligt saluhall med lokala matproducenter, ett 20-tal restauranger i kyrkparken och barnens Matfestival.

— Vi hoppas att vi som tidigare år ska kunna erbjuda en Matfestival med ett brett och attraktivt program som lockar både Skövdebon och tillresta besökare till Skövde sista helgen i augusti, säger Mats Olsson, VD på Next Skövde, i ett pressmeddelande.