Lokalen på 760 kvadratmeter kommer att delas i två och båda verksamheterna öppnar i september 2019. Det framgår av ett pressmeddelande från fastighetsägaren Sterner stenhus.

Godiskedjan 4-Gott har idag ett femtontal butiker i Göteborg och Varberg. Även Sannegårdens Pizzeria är Göteborgsbaserad, med åtta restauranger i Göteborgsområdet.

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna två så omtyckta verksamheter till Skövde och bidra till en levande centrumhandel. 4-Gott och Sannegårdens Pizzeria kommer att berika det lokala utbudet och öka attraktiviteten för hela centrum, säger Elias Georgiadis, vd för fastighetsbolaget Sterner Stenhus i pressmeddelandet.

Satsar på Skövde

Sterner Stenhus äger idag flera fastigheter i Skövde, och nya satsningar är på gång. På Kyrkogatan i centrum bygger man just nu 35 nya hyresrätter som beräknas stå färdiga senare under 2019.

– Vi tror på Skövde, orten har ett bra geografiskt läge med goda kommunikationer till både Stockholm och Göteborg. Här finns stor potential att utveckla en stadskärna som är attraktiv för både handlare och boende, säger Elias Georgiadis.

Relaterat: Hem & Hobby stänger i Skövde
Relaterat: 1800 kvadratmeter kontor blir nytt studentboende – mitt i centrum