Skövdes näringslivsgala genomförs i år för 18:e året och har vid det här laget hunnit bli en väletablerad institution. Galan arrangeras av Skövde kommun och Företagarna Skövde Tibro och samlar i år 550 gäster, vilket innebär fullt hus.

– Det är mycket roligt att intresset för galan står sig, konstaterar Ann-Louise Eliasson, näringslivssamordnare på näringslivsenheten på Skövde kommun.

Årets gala kommer att ledas av John Houdi, som med magiska krafter även kommer att stå för en del av underhållningen under kvällen. Arkivet är husband och ser i sin tur till att förgylla kvällen med musikaliska inslag.

Men kvällens huvudnummer är givetvis de olika prisutdelningarna. Tio priser kommer att delas ut under galan. Åtta av dem är förbehållna företag i Skövde och de två övriga är Skaraborgspriser.

I de båda klasserna Årets Butik och Industripriset Skaraborg har ett antal nominerade som slåss om priset. Vinnarna i de övriga kategorierna; Årets rookie, Skövde kommuns miljöpris, Skaraborgs mest företagsamma ungdom, Årets tillväxtpris i Skövde kommun, Näringslivsforums landsbygdsnäringspris, Näringslivsforums pris, Det goda exemplet samt Årets företagare har i sin tur utsetts med hjälp av jury.

– Det här är en kväll där vi bygger stolthet och får möjlighet att hylla personer och företag som gjort en fin insats under året.

– Galan är en del i näringslivsenhetens arbete med att skapa förutsättningar för att näringslivet ska må bra, växa och trivas i Skövde, säger Ann-Louise Eliasson.

Annons

Hålltider under kvällens gala:

18.30 Gästerna anländer; Välkomstdrink, mingel och foto på röda mattan

19.30 Scenprogrammet startar; Musik och magisk inledning med John Houdi och Arkivet

Därefter öppnas galan av kommunalrådet Katarina Jonsson, Åsa Vlk, sekreterare i Företagarna, Bengt Ohlsson, ordförande i Företagarna samt Ramona Nilsson, näringslivschef i Skövde kommun.

20.16-20.36 Prisutdelning 1; Priserna Årets rookie, Skövde kommuns miljöpris, Skaraborgs mest företagsamma ungdom samt Näringslivsforums landsbygdsnäringspris delas ut.

21.11-21.26 Prisutdelning 2; Priserna Årets tillväxtpris i Skövde kommun, Årets Butik samt Det goda exemplet delas ut.

22.15-23.06 Prisutdelning 3; Priserna Industripriset Skaraborg, Näringslivsforums pris samt Årets företagare delas ut.

23.15 ca Avslutning med alla pristagarna på scenen.

Relaterat: Så blir årets näringslivsgala
Relaterat: ”En bra gala stärker stoltheten”