För ungefär ett år sen skrev vi om att Skarabon Helene Zulauf var tillbaka i tv-programmet Ullared, och att hon då hade med sig Skövdeborna Beatrice och Alva Orrenvade, mor och dotter. I den nya säsongen får vi se trion återvända till varuhuset, och den här gången blir det tokigare. Åtminstone enligt Alva.

— Ska vi verkligen göra det här, tänkte vi först, säger Alva.

Varma i kläderna

Förra året var mamma Beatrice något skeptisk till att visa sig i tv - igen. Hon och Alva var nämligen med i TV3:s Tonårsbossen 2013, och efteråt kände Beatrice att hon fått nog av tv-framträdanden.

— Men hon var lite mer på den här gången. Jag fick inte övertala henne på samma sätt, säger Alva.

Eftersom de varit på Ullared och spelat in tidigare kände de sig varma i kläderna.

Annons

— Vi var taggade på det. Vi hade gjort det förr, så vi kände att nu kör vi.

”Kombinera en look”

Ullared förknippas kanske inte vanligtvis med mode, men Alva tycker att kläderna från det stora lågprisvaruhuset passar alldeles utmärkt i hennes garderob.

— Det handlar inte om hur mycket ett plagg kostar utan hur man kombinerar ihop en look. Man kan ha en tröja, schal eller ett par jeans från Ullared och få det att se hur exklusivt ut som helst.

Nervös väntan

Alla tre är väldigt modeintresserade.

— Det blir samma inriktning den här gången, med mode och så, men vi gör också en helt annan grej.

Exakt vad det handlar om för ny, spännande grej som de ska göra vill Alva inte säga. De har inte heller fått se något av det färdiga programmet.

— Det kommer bli ”värre” den här gången tror vi och det är klart att vi är nervösa inför att se det.

Lite kring vad avsnittet kommer att handla om kan hon avslöja:

— Vi kommer att leta efter "Boho chic”-stilen i varuhuset, ett mode som har blivit väldigt stort den senaste sommaren och kommer att bli ännu större sommaren 2017. Det är också den stilen som vi har på oss. Sen avslutar vi dagen med att träffa två riktiga hunkar, som normalt sett jobbar uppe i Stockholm med sitt eget event-företag. Vad vi gör med dem får ni se i avsnittet, men ett tips till alla tjejer och killar är att ni kan hyra dem om ni vill, säger Alva Orrenvade.

Trion dyker upp i det sjätte avsnittet, som sänds den 7 mars på Kanal 5.