Alfred Ehn har under de senaste åren setts som en kommande storspelare. Den vindsnabbe kantspelarens framtid är dock höjt i dunkel.

I februari valde Alfred Ehn att säga upp sitt optionsår i sitt kontrakt med IFK Skövde för att öppna dörrarna om en utländsk klubb skulle dyka upp eller möjligheten att omförhandla.

Där står Ehn just nu.

– Just nu händer inte så mycket. Jag har sagt att jag vill spela kvar i IFK Skövde men klubben har inget kontrakt att erbjuda mig, berättar Alfred Ehn.

Enligt Ehn har klubben inte förstått att han vill stanna kvar i Skövde.

– Jag fick bara höra att det inte finns något som kan erbjudas nu, men att de skulle höra av sig.

Blev du förvånad?

– Ja, lite. Men samtidigt kan jag se det från klubbens håll. De förstod det som att jag inte ska vara kvar och när jag väl sa det var det för sent, säger Ehn.

Låter som att det brustit lite i kommunikationen mellan dig och klubben?– Vi har inte haft någon direkt kommunikation.Hur är det att vara i ett sånt här läge? – Tråkigt. Det blir svårt att planera livet när man inte vet vad man ska göra. Jag har inte hört av mig till andra klubbar men får väl börja göra det snart om det inte blir något med Skövde. Att lägga av hade ju varit segt.

Annons

Har ingen annan klubb varit i kontakt med dig?

– Nej.

Ehn gillar nysatsningen som IFK Skövde gör och verkar vilja vara en del av den.

– Det hade verkligen varit jättekul och tränaren (Jonas Wille) har jag bara hört gott om.

SN-sporten har försökt nå sportchefen Ulf Nyström.