Mathias Holmström: Jävla muppbyråkrati. Dagisbarnen hade kunnat sköta migrationsverket bättre.

Johnny Perband: Men för i helvete!! Hur kan detta hända?! Var finns logiken, förståelsen och empatin? Det är fullt uppenbart att lagen Migrationsverket använder sig av är trubbig och bristfällig! Vem är det som överser detta? Det måste väl få finnas något andrum i lagen så att man som arbetare på Migrationsverket tillåts tänka lite själv och fatta ett logiskt korrekt beslut.

Lars Ask: Inte undra på att det kan uppstå myndighetsförakt. Tänk om, tänk rätt.

Marit Cronquist: Skit att Dominic straffas för Mangos ägares klantighet!

Filip Fennander: Det är ju pinsamt på riktigt.

Linda Hallström: Men va fan, fel kan väl alla göra! Han har fått sina pengar och mer därtill, då borde ju "problemet" vara löst! Pinsamt Migrationsverket!!

Irene Johansson: Har sett honom dagligen jobbade intill restaurangen, mycket trevlig man, alltid glad o hjälpsam. Finns nog ingen som jobba som han, såg deras bakgård, han skura tunnor ja allt, vilken energi han har. O VARIT HÄR I 10 ÅR. Stor skam. Han gör ju rätt för sig. Hoppas verkligen på ett under.

Inger Persson: Så fel! Varför skicka ut människor som jobbar och sköter sig?

Jörgen Kristensen: Rent ut sagt för djävligt. Kasta ut folk som inte sköter sig istället och låt den här killen stanna.

Annons

Per-Erik Odh: Fattar inget! Kan det vara så urbota dumt att det bara handlar om för lite i lön? Det måste väl ändå finnas fler parametrar?

Jonas Olsson: Det var inte regeringen som gjorde fel, det var arbetsgivaren!!! Varför inte rikta ilskan mot den som gjorde fel istället? Det finns en massa regler och gränser i Sverige tex i trafiken och inbetalningar av div skatter och avgifter mm. Missar man bara lite grann resulterar det i indragna körkort, böter och andra straff... Gillar ni diffusa regler får ni flytta till nåt manianaland el likn.

Evelina Sjölin: Varför ska någon alltid får lida för att chefen gör fel med lönen? Det är inte första gången någon hotas utvisning pga av det, Pinsamt!

Jessica Johansson: För jävligt!

Åsa Lastra: En person som gör rätt för sig och sprider glädje, alltid lika glad. Detta är så fel!!

Christel Norell: Är ju inte klokt detta

Daniela Engström: Det är för jävligt helt otroligt. Det vore bättre att skicka hem dem som inte sköter sig

Carin Hilmersson: Finns en del som klippt o klistrat o kommit undan med det! Vore väl läge här också med lite civil olydnad!

Tapio Fd Biffen Salo: För jävligt

Thomas Lindoff: Obehagligt att detta drabbar en kille som anpassat sig och skapat ett liv här

Barbro Uhlman Thannlund: Nu får den idiotiska bestämmelsen tas bort, eller ge den ett bäst föredatum! Retroaktiviteten är ju människofientlig. Det finns ju inget någon kan göra åt saken.

Brita Berglund: man blir så förbannad, låt ordentliga människor stanna.

Susanne Nielsen: Fan sorgligt!

Peter Tieleman: Nu får vi börja skärpa oss i det här landet. De som jobbar och sköter sig får INTE behandlas så! I synnerhet inte efter så många år. Skärpning myndigheter!

Ann Persson: Idiotiskt att utvisa en person som har jobb, bidrar till samhället, har dessutom ett bristyrke.