Låten kommer att spelas i ett av avsnitten till serien Veni Vidi Vici, som handlar om en regissör vars senaste film floppar och för det trakasseras han av omgivningen. Frun börjar också tröttna på att vara ensam familjeförsörjare.

Det ena leder till det andra och en kompis lurar på olika sätt in honom i porrfilmbranschen. De tjänar mycket pengar, men svärfar är mycket misstänksam och börjar undersöka vad de egentligen håller på med.

Det leder till stora förvecklingar och problem som blir oerhört svåra att trassla sig ur på ett bra sätt. Den har fått höga betyg och fick exempelvis fyra plus i Aftonbladet.

– Jag var faktiskt bjuden till premiären på biograf Skandia i Stockholm på skärtorsdagen, men hade tyvärr ingen möjlighet att gå, berättar Cecilia Kallin.

Låten är skriven av Tony Nilsson, Mirja Breitholtz och Cornelia Adamsson.

Annons

– Jag har jobbat mycket med Tony och låtskrivarna tyckte att den passade mig, förklarar sångerskan.

Hur skulle du beskriva låten?

– Den är ganska olik det jag brukar sjunga, det är pop och lite indie. I tv-versionen är det en akustisk och mycket avskalad version som talar till bilderna. Vi kommer också att lägga ut en version på Spotify under maj, berättar hon.

Bakom dramaserien står Rafael Edholm om filmregissören Thomas Bo Larsen och har beskrivits som en mans kamp för upprättelse. Bland skådespelarna syns bland andra Sven Melander, Michael Segerström, Rafael Edholm, Livia Millhagen och Thomas Bo Larsen.

Solokarriär

Den forna Timoteij-sångerskan Cecilia Kallin arbetar just nu med ett soloalbum och tillbringar mycket tid i studion med olika kompositörer.

– Jag har inget färdigt releasedatum, men jag tycker att det känns väldigt bra, konstaterar hon.

Har du något annat på gång?

Jag har flera turnéer på gång, en i sommar och en i höst. Mycket talar för att jag kommer hem till Skaraborg och gör någon spelning, men inget är spikat ännu.

Fotnot: Veni, vidi, vici är ett latinskt uttryck som Julius Caesar lär ha uttalat efter sin seger över kung Pharnaces II av Pontus i slaget vid Zela i Pontos år 47 före Kristus. Och det betyder "jag har kommit, jag har sett, jag har segrat"