Annons

Annons

Annons

På stan i Skövde

Insändare
Avgasförgiftning på Arena-parkeringen

En boende i närheten av Arena Skövde är inte förtjust i beslutet att ha ett tivoli där med lastbilar som står på tomgång på parkeringen.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Lisa Bring, Simon Ridell

Annons

Jag undrar vad i helvete Skövde Kommun håller på med? De har gett tillåtelse till ett miserabelt tivoli på Arena Skövdes parkering och det är de värsta som jag har varit med om. Tivolit i sig är illa nog men det står lastbilar på tomgång, dygnet runt, och spyr ut avgaser och gör livet till ett helvete för oss som bor runt detta spektakel. Jag har bott på Kv. Motorn, i korsningen Staketgatan-Badhusgatan, i över femton år och jag har aldrig varit med om något liknande.

Annons

Annons

Det luktar som att det står en gammal lastbil, utan katalysator, i vardagsrummet och bara spyr ut avgaser! Det luktar något infernaliskt, helvetes illa så vi som bor runt omkring detta får leva på värktabletter tills på söndag så att vi slipper den värsta huvudvärken. Och inte nog med att det luktar fruktansvärt, ger brutal huvudvärk och gör livet till ett rent helvete, det är ju helt förkastligt ur en miljösynvinkel. Jag trodde att vi skulle värna om miljön och klimatet men Skövde Kommun tycks ha en helt annan inställning. Ju mer avgaser och skit som släpps ut, desto bättre. Man kan ju nästan tro att ni har Kina som ett föregångsland i detta avseende.

Så jag frågar igen, vad i helvete Skövde Kommun på med? Vi får väl se om MÖS är lika imponerade av vad ni håller på med…

Jesper Lövborg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan