Annons

Annons

Annons

På stan i Skövde

Här är Skövdes billigaste öl: ”Blev inte överdrivet förvånad”

Sol och ledighet är för många ett ypperligt tillfälle att avnjuta En stor stark. Men hur mycket skiljer sig priset mellan Skövdes krogar och vart ska man bege sig i jakt på den billigaste ölen? SN har jämfört prislapparna i stan på öl för att kunna kora en vinnare.

Extra god smak i all ära, men ibland är det plånboken som styr. Därför har Skövde Nyheter undersökt var den billigaste ölen finns bland stans krogar och restauranger.

Bild: Julia Kråklind

Annons

I och med inflationen samt det osäkra världsläget har priserna på det mesta gått upp – ölen är inget undantag. När undertecknad frågar Skövdes olika krogar vad en stor stark kostar berättar många av krögarna att de nyss varit tvungna att höja priset. Det har även spelat in i det faktum att det enbart är två uteställen som kör på konceptet att erbjuda en billigare prislapp i samband med AW. På nystartade Club 8 väljer de att referera till sommarpriser istället – något billigare men som gäller under alla sommarmånader. Andra har ett och samma pris året runt, medan The Bishop Arms gör ett undantag. De har ingen AW på sommaren, utan hänvisar till det faktum att de flesta har semester istället för att jobba då.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan