Annons

Annons

Annons

Ridsport

KLART: Han fyller expertrollen när vi sänder nationaldagstävling

Här är en glad nyhet för alla ridsportsintresserade!

Tisdagen den sjätte juni sänder tidningen Falbygdens HF:s nationaldagstävling.

– Det känns väldigt roligt och spännande att nu kunna bredda vårt liveerbjudande till att även omfatta ridsport, säger chefredaktör Adam Jönsson.

Emma Emanuelsson är det största namnet som är anmäld till tävlingen.

Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON

Annons

Klockan 14.00 på nationaldagen drar tidningen igång sin livesändning från Falbygdens ridsportstävling. Rutinerade lokalreportern Olof Darius är huvudkommentator, men vid hans sida finns ett mer oväntat namn som fyller expertrollen.

Nämligen Falköpings moderata kommunalråd tillika ridsportsexperten Adam Johansson.

– Väldigt roligt att vi får in en namnkunnig och intressant expert som dessutom är väldigt kunnig inom sporten. Jag tror att många av våra läsare är nyfikna på att höra Adam Johansson i ett annat sammanhang än politiken, säger Adam Jönsson.

Annons

Annons

Adam Johansson har tidigare både tävlat i ridsport och agerat speaker på stora tävlingar.

Adam Johansson (M) kommer stå vid mikrofonen även vid Falbygdens HF:s nationaldagstävling.

Bild: Peo Janson

Tisdagens sändning kommer att pågå i mellan två och tre timmar och fokus ligger på tävlingens två sista klasser, 19 och 20. I startlistan finns bland andra Emma Emanuelsson som kommer från Göteborgstrakten, liksom Mariestads Amanda Stam. Det stora hemmahoppet får nog anses vara Magnus Österlund på hästen Quizano VDL.

Fakta

Så ser du sändningen

För att ta del av livesporten krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på tidningens e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport.

Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan