Annons

Annons

Annons

Nestorfest

Här är kändisjuryn som avgör Nestor next

En före detta Idoljury-medlem som skrivit låtar till världsstjärnor, en av landets mest folkkära artister som vunnit Melodifestivalen och toppat de svenska listorna plus mannen som varit In Flames forne basist. Det är några av de kända profilerna som ska kora vinnarbandet i Nestor Next på nationaldagen.

– Allihop är proffs, har gott om kontakter och kan verkligen göra en skillnad för det band som vi fastnar mest för, avslöjar juryns ordförande och Nestors sångare Tobias Gustavsson.

I samband med det traditionsenliga nationaldagsfirandet i Plantis ska sex hårdrocksband tävla om vilka som blir segrare i Nestor Next – och därmed får spela under Nestorfest i augusti. De band som kvalificerat sig till finalen är MILE, Rudyard, Wormrose, Exit Stage Left, Chainsaw Holiday och Edgeland.

Bild: Arkivbilder.

Annons

Snart smäller det. Den sjätte juni når musiktävlingen Nestor Next sin slutgiltiga destination: finalen. Men det är inte vilka som helst som fått äran att avgöra vilken av de sex finalisterna som ska vinna hela tävlingen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan