Annons

Annons

Annons

Skövde

Nu gör vi om på SN – så tar du del av mer exklusivt innehåll

Nu ändrar vi om i våra prenumerationspaket och gör mer innehåll exklusivt för dig som betalar mer.

Med paketet +Allt får du som prenumerant tillgång till dina lokala nyheter, livesport, Expressen samt Dagens Nyheter.

Bild: Patricia Svensson

Annons

Skövde Nyheter ingår sedan 2020 i mediekoncernen Bonnier News – och i vintras lanserade vi det nya prenumerationspaketet +Allt.

Med +Allt kan du förutom SN, bland annat läsa Expressens och Dagens Nyheters sajter såväl som en mängd andra lokaltidningar runt om i Sverige.

– Vi har märkt ett starkt intresse för +Allt-paketet bland våra läsare. Och det är kanske inte så konstigt då det här paketet möjliggör att du kan fördjupa dig i såväl lokala som nationella och internationella nyheter, säger Skövde Nyheters chefredaktör Adam Jönsson.

Under årets första halva har SN dessutom sänt flera lokala fotbollsmatcher – bland annat Skövde AIK:s förberedelser inför superettan – såväl som andra idrotter.

Annons

Vi har under våren också lagt ner mycket tid på utformningen av vårt livesportinnehåll och hur det presenteras för dig på Skövde Nyheter. Målet är att göra det så tydligt och enkelt som möjligt att ta del av våra livesändningar, repriser och höjdpunkter och det gör vi med en helt ny livesportsida.

Annons

För att ta del av livesporten krävs från och med nu en prenumeration på +Allt. Vi gör innehållet exklusivt för dig som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

– Vi kommer fortsätta att satsa på den livesport som vi tror att du som läsare är mest intresserad av och jobbar hårt för att hitta rätt matcher, turneringar, idrotter och evenemang att direktsända, säger Adam Jönsson.

Något annat som blir exklusivt för dig som är prenumerant på +Allt är alltså tillgången till över 40 lokala nyhetssajter – så som Skaraborgs Läns Tidning, Falköpings Tidning och Västgöta-Bladet samt exempelvis Sydsvenskan. Här kan du se vilka lokala nyhetssajter som ingår.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och all journalistik på Skövde Nyheter såväl som alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Annons

Annons

Har du frågor om din prenumeration eller de uppdaterade prenumerationspaketen kontakta kundservice på telefon 010-709 79 00.

Fakta

Det här ingår – paket för paket:

+Allt: Din lokala nyhetssajt och ytterligare ett 40-tal lokala nyhetstitlar runt om i Sverige. Här kan du se vilka nyhetssajter som ingår. I det här abonnemanget kan du också ta del av Dagens Nyheters och Expressens sajter.

Digital: Alla lokala nyheter på skovdenyheter.se och i nyhetsappen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan