Annons

Annons

Annons

Nestorfest

Bakslag för ukrainska Susanna: ”Det kom som en chock för oss”

De fick avslag i dagarna, från sin regering, att lämna landet – på grund av den rådande krigssituationen. Men det ukrainska bandet Star Crystal, som gått vidare till Nestor Nexts sista delfinal, ger sig inte. De är fast beslutna att vara med i musiktävlingen.

– I Ukraina tror de att rockmusiken är död, men vi är ett levande bevis på motsatsen, fastslår bandets sångerska Susanna Radimovskaya.

I helgen skulle glaminfluerade hårdrocksbandet Star Crystal intagit O'Learys i Falköping. Dock har de inte tillåtelse att lämna Ukrainas gränser. Hur de ska lösa problemet är ännu inte utklurat.

Bild: Pressbild

Annons

Musiktävlingen Nestor Next, där vinsten bland annat innefattar en spelning under Nestorfest och en inspirationssession med Nestor själva, är i full gång. Till helgen är det dags för den fjärde och sista delfinalen. Då var planen att det ukrainska hårdrocksbandet skulle äntra scenen, som ett av de fem tävlande bidragen. Nu har de dock stött på patrull. Trots att de, enligt de själva, gjort allt de kan för att kunna ta sig till Sverige och Falköping finns det inget mer de kan göra.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan