Annons

Annons

Annons

Skövde HF

Skövdetränaren om värvningen av Skaratalangen: ”Riktigt glada”

– Vi är riktigt glada för att Isabelle kommer vara en del av HF-familjen de kommande två säsongerna (och förhoppningsvis många flera). En ambitiös och motiverad tjej som vi ser en stor potential i och som vi ser fram emot att börja jobba med.

Så kommenterar Skövde HF:s tränare Daniel Birkelund värvningen av lovande Isabelle Medin Sand från Skara HF.

Isabelle Medin Sand och Daniel Birkelund. Foto: Stefan Albertsson och Bildbyrån

Annons

Ja, precis som vi kunde berätta för ett tag sedan sedan byter Isabelle Medin Sand Skaraborgsklubb till nästa säsong.

Nu har även Skövde HF bekräftat övergången på sin hemsida.

Annons

Annons

18-åringen är vänsterhänt och har spelat både högersexa och högernia. I påskas var hon med på en samling med det svenska U19-landslaget.

– När vi rekryterar så är det allra viktigaste för oss att vi hittar spelare som vi känner passar in i den kultur som vi försöker bygga i Skövde HF. Spelare som har den rätta attityden, som vill något med sin handboll och som är redo att bidra och ta ansvar för att nå sina mål. Det är även mycket viktigt för oss att spelare som kommer till föreningen verkligen upplever att det är rätt val för dom, att dom tror på konceptet och vill vara här för att utvecklas vidare som handbollspelare och människa. I det avseendet känner vi oss mycket trygga på att vi har hittat rätt med Isabelle, säger Daniel Birkelund vidare på klubbens webbplats.

När HF Somby Skövde och Skara HF U möttes i kvalserien till division 2 i slutet av februari gjorde Isabelle Medin Sand hela tolv mål.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan