Annons

Annons

Annons

Skövde

Insändare
”Svårt att röra sig när dessa ungdomar breder ut sig”

Ska det verkligen vara såhär när skolungdomar är på badhuset? Det frågar sig insändarskribenten Irriterad besökare efter ett besök på Arena Skövde.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten irriterar sig för hur det går till i omklädningsrummet när skolungdomar är på Arena Skövde och simmar.

Bild: Arkivbild och TT

Annons

Torsdagen den 30 mars var jag på Arenan och simma på morgonen.

Men när det var dags för att duscha var det svårt att komma åt en dusch då ungdomar ockuperade alla duschar. Fick stå och vänta, till slut blev det en takdusch ledig men då jag hade behov av en handdusch fick jag vänta länge pga att ungdomar bara står där och duschar med badkläder. Efter en stund blir en handdusch ledig, går dit och startar duschen.

Annons

Annons

Då säger en tjej: Den duschen är min.

Inte visste jag att man hade egna duschar här, plus att det är fler som behöver duscha. Man är inte här för att skönhetsduscha.

(Att tillägga så har dom x antal skönhetsprodukter som ska användas i duschen).

Både i duschområdet som wc, vid speglarna och i omklädningsrum är det svårt att röra sig när dessa ungdomar breder ut sig.

(Inte första gången dom tar över och ignorerar att det finns andra besökare).

Irriterad spolades det värsta av schampo och tvål av, men lämnade både dusch och badhus med ilska då man inte kände sig ren efter besöket. Fick åka hem och tvätta av sig ordentligt. Ska det verkligen vara såhär när skolungdomar är på badhuset?

Det är positivt att dom får undervisning där men finns det ingen som har koll på dem?

Hade jag även vetat att man betalar för både trasiga duschar och ej kunna spola av sig ordentligt efter avslutad simning, hade jag aldrig fyllt på mitt armband med ny omgång.

Irriterad besökare

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan