Annons

Annons

Annons

IFK Skövde FK

IFK Skövdes lagbygge fortsätter – ny målvakt klar

Division 2-nykomlingen IFK Skövde FK har presenterat sitt fjärde nyförvärv inför säsongen.

Bild: Stefan Albertsson

Annons

Det är 22-årige målvakten Alexander Johansson som är klar för spel. I Skövde kommer han att kombinera fotbollen med studier på Högskolan.

─ Det ska bli kul att se vad Skövde har att erbjuda. Det känns bra med ett nytt lag och en ny stad. Det är en liten omställning mot Stockholm, men fotboll är fotboll, säger Alexander Johansson på IFK Skövdes hemsida.

Annons

Annons

Moderklubben är Spårvägens IF och han har därefter varit i ett antal Stockholmslag. Senast i IFK Lidingö, som spelar i division 2 men han har mest stått i klubbens andralag i division 4. Alexander beskriver sig själv som en ledare med styrka i luftrummet.

Sedan tidigare har IFK Skövde två målvakter i A-truppen – Villiam Fransson samt Aldin Kikic som flyttats upp.

─ Vi behöver få in en målvakt till och det är bra med Alexander som flyttar hit. Han kommer från en division två-klubb. Det verkar vara en ambitiös målvakt och det passar väldigt bra in i vår trupp, säger manager Charbel Abraham i en kommentar.

IFK Skövde har tidigare förstärkt med Emil Skillermo och Emil Ring, båda från Lidköpings FK. Skillermo återvänder därmed till IFK. Dessförinnan har Axel Axelsson värvats från Tidaholms G&IF.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan