Annons

Annons

Annons

Skövde AIK

Efter utlåningen till SAIK – nu lämnar Prince Elfsborg: ”Synd att vi lämnar varandra”

Han hade ingen lyckad utlåning hos Skövde AIK säsongen som gick. Nu står det också klart att det inte blir någon fortsättning i IF Elfsborg för Prince Isaac Kouame som lämnar när kontraktet går ut.

Text

Skövde AIK:s lån Prince Isaac Kouame lämnar Elfsborg när hans kontrakt går ut. Foto: Tobias Andersson / BILDBYRÅN

Annons

Inför säsongen ingick Skövde AIK och IF Elfsborg ett samarbetsavtal där Skövde AIK kunde låna in spelare under säsongen. Ett avtal som utnyttjats tre gånger under säsongen då Jack Cooper Love, Kevin Holmén och Prince Isaac Kouame lånats in.

Både Cooper Love och Holmén gjorde stor succé under sin låneperiod men Kouame hade det lite tuffare.

Efter att ha hoppat in i sju matcher för Skövde AIK under säsongen återvände han till Elfsborg efter säsongen. Nu står det dock klart att det inte blir någon fortsättning där heller.

Annons

Annons

– Vi tackar Prince Isaac för tiden i Elfsborg. Han har under sina år alltid jobbat hårt och visat att han vill utveckla sig. En spelare med stor potential men som vi av konkurrensskäl inte kan erbjuda en förlängning. Vi önskar honom all lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär, säger Elfsborgs tränare Jimmy Thelin till klubbens hemsida.

Under sina år i Borås hann han representera Elfsborg nio gånger men när hans kontrakt nu går ut får han söka sig till en ny klubb.

– Elfsborg har känts som en familj sedan jag kom till Sverige. Det har alltid varit Elfsborg och klubben har betytt väldigt mycket för mig. Så det är synd att vi lämnar varandra nu men jag hoppas att vi hittar varandra igen i framtiden, säger Prince Isaac Kouame själv till hemsidan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan