Annons

Annons

Annons

Skövde

Amerikansk BBQ på Karstorp – satsar på nybygge

Kött, amerikansk rödek och lokalproducerad rökugn är några av faktorerna för Butcher Boys BBQ.

Ute vid Karstorp Säteri har det under sommaren rökts kött under tidiga morgnar i ett tält vid magasinet.

– Det ska vara avslappnat, roligt och framförallt gott, säger grillmästaren Morgan Björk.

Text: 

Morgan Björk är rök- och grillmästare på Butcher boys bbq.

Bild: Rasmus Kumpula

Annons

Röken är igång och doften sprider sig längs med vägen till Karstorp Säteri. Från ett vitt tält sträcker sig en hög skorsten där röken bolmar ur från toppen.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan