Annons

Annons

Annons

Annons

På stan i Skövde

Matfestivalens nya satsning: ”Lättillgängligt och smidigt”

I slutet av augusti är det åter dags för Matfestivalen i Skövde. På måndagen släpptes de så kallade mathäftena – i en helt ny tappning.

Text: 

Så här såg det ut när människor köade för att köpa matkuponger till Matfestivalen 2017. I år blir försäljningen helt digital.

Bild: Jan Andersson

Annons

Den 26–27 augusti är det åter dags för Matfestivalen i Skövde. Och som Skövde Nyheter tidigare rapporterat väntas det flera nyheter när festligheterna återvänder till stan.

Nu presenterar arrangören Next Skövde ytterligare en. Försäljningen av de så kallade mathäftena och matkupongerna blir helt digital.

Annons

Annons

– Nu när festivalen kommer tillbaka efter två år ser vi det som ett bra tillfälle att ta nya tag och uppdatera och förnya med ett digitalt kupongsystem. Under pandemin har folk vant sig betydligt mer vid att handla digitalt, detta blir ett lättillgängligt och smidigt sätt att köpa mathäften, säger Jessica Bergstrand, destinationsutvecklare på Next Skövde, i ett pressmeddelande.

Försäljningen inleddes under måndagen och det kommer även gå att köpa så kallade singelkuponger digitalt under festivalen.

Next Skövde skriver i sitt pressmeddelande att besökare som vill använda fysiska kuponger och häften kan skriva ut dessa själva och ta med till festivalen.

LÄS MER: Matfestivalen tillbaka – i helt ny kostym

Annons

Annons

Till toppen av sidan