Annons

Annons

Annons

På stan i Skövde

Återupplev festen i stan – alla bilder från Skövde city week

Skövde bjöd upp till fest när city week arrangerades i centrum under helgen och nationaldagen. Återupplev festen här.

Text

Skövde bjöd upp till fest under city week. Vi har samlat alla bilder.

Bild: Julia Kråklind

Annons

LÄS MER: Trippelsmäll invigde Kulturlabbet: ”Det är jättestort”

Kulturlabbet vid Eric Ugglas invigdes med en trippelsmäll. Det är de ungas mötesplats, en ”testplats” för allt möjligt som kultur- och fritidsnämndens ordförande uttryckte det. Det blir ett hus späckat med aktiviter, upplevelser och konserter.

LÄS MER: De kan ha gjort nästa spelsuccé – studenterna visar upp sig på spelmässa

Annons

H&M:s gamla lokaler i Commerce hade inför helgen förvandlats till ett mecka för dataspelsälskare. Det var studenter på dataspelsprogrammet som bjöd in till spelmässa.

Annons

LÄS MER: Bildextra: Löparfest på gatorna i Skövde: ”Häftig miljö”

I Stockholm var det löpfest när årets maraton avgjordes. Men även i Skövde tävlades det i löpning. Se över 4o bilder från Skövde City Run här.

LÄS MER: Bildspel: Festlig stämning och bus under Skövde city week

Stan sprudlade av liv under Skövde city week, som lockade hundratals människor. Givetvis var Skövde Nyheter på plats för att bevaka allt som hände. Kolla in vårt bildspel för att se vilka som passade på att njuta av såväl sol som godsaker under lördagseftermiddagen.

LÄS MER: TV och stort bildspel: Publiken i extas när svenska Mellostjärnan sjöng

Jublet visste inga gränser när Cornelia Jakobs intog scenen under Skövde city week på lördagskvällen och då Hold me closer avslutade hela konserten sjöng publiken med för allt vad de var värda.

LÄS MER: Moneybrother lockade till dans

Annons

Annons

Folkfesten i city avslutades under lördagen med Moneybrother, eller Anders Wendin som han egentligen heter, och hans band. Skövdepubliken hade svårt att stå still när de hörde de medryckande tonerna. Ta del av dansglädjen i vårt bildspel.

LÄS MER: Sveriges queens tog över Skövde: ”Helt fabulous”

”Det var helt fabulous”. Så kommenterar artisten Imaa Queen showen i Skövde under lördagen – en show som började med att en av artisterna fick åka tåg till Skövde i full drag.

LÄS MER: Bildextra: Smockfullt när Skövde firade nationaldag

Hertig Johans torg var smockfull när Nationaldagen firades. Nassim Al Fakir hade inga problem med att få med sig publikhavet från scenen — stämningen kunde inte varit bättre.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan