Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

På stan i Skövde

Skövdeföretagets nya satsning – öppnar butik i city

En ny butik kommer öppna i centrala Skövde under hösten. Fokus ligger på köksdesign.

Borgunda kommer öppna en köksbutik i centrala Skövde. Butiken ska ligga i början av gångstråket på Storgatan, skriver företaget på sin sajt.

Bild: Annelie Hüllert Storm

Annons

Det är Borgunda bygghandel som ska öppna butiken där ett antal utställningskök från kökstillverkaren Ballingslöv ska visas upp.

– Anledningen till denna satsning är att stärka vårt interiöra utbud inom Borgundakoncernen. Vi ser många fördelar med läget i centrala Skövde där det är mycket rörelse, säger Hans Johansson, vd Borgunda Bygghandel AB, i en kommentar på företagets hemsida.

Annons

Annons

Företaget fick tillträde till lokalerna den 1 maj. Invigning väntas ske under hösten.

– Stadskärnan är i ständig förändring och på Rapp Fastigheter tycker vi att det är spännande att det traditionella utbudet i centrum blandas med nya typer av verksamheter. Ett showroom med kök från Ballingslöv kommer att komplettera den nya mixen på ett utmärkt vis och stärker entrén till Storgatans gångstråk, säger Adam Rapp, vd Rapp fastigheter, i en kommentar.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy