Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

På stan i Skövde

River ner skratt i ”Bäst i test” – nu kommer Marcus Berggren till Skövde

Marcus Berggren gör just nu succé i SVT:s underhållningsprogram Bäst i test. I höst kommer komikern till Skövde med sin show Å Harre Jävvlar.

Marcus Berggren kommer till Skövde med showen Å Harre Jävvlar i höst. Foto: Alexander Söderling

Annons

Stoppet blir en del av den höstturné som Berggren ger sig ut på efter att han även spelat föreställningen under våren.

– Den här showen är alltid i rörelse! Jag förändras! Publiken förändras! Man blir aldrig klar. Så att fortsätta utveckla den i höst är något jag ser fram emot enormt mycket. Men efter i höst är det slut, då måste jag göra något nytt. Så passa på att se den nu, säger Marcus Berggren i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Showen beskrivs som en ”analog multimedia-kabaret med trummaskin, elgitarr och snabb ståuppkomik om hur det är att vara ett kroniskt deprimerat Montessoribarn som sög på fotboll i ett altanparadis utanför Göteborgs kommungränser”.

Stoppet i Skövde blir den 8 oktober på Kulturhuset.

– Å Harre Jävvlar är mitt hittills mest ambitiösa försök att trycka in hela mig på 75 minuter. Jag har klämt in alla de bästa skämten jag skrivit de senaste åren i en rätt rörig inramning. För livet är rörigt. Men vill man ha en skitrolig paus ifrån allt annat så är det bara att komma, berättar Marcus Berggren.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy