Annons

Annons

Annons

Västra Götalands län

Vill du göra skillnad - sök sommarjobb hos oss nu!

Vill du vara en del av en redaktion som gör skillnad? Nu söker vi sommarvikarier - skicka in din ansökan redan i dag.

Text: 

Falköpings Tidning har sin redaktion på St Olofsgatan i centrala stan, där åtta journalister är placerade, däribland sportreportern Olof Darius och onlineredaktören Sophia Magasanik.

Bild: Patricia Svensson

Annons

Vi avslöjar, granskar, fördjupar och förklarar, men vi berättar också om det vardagliga, det som ligger läsarna nära. Med vår lokaljournalistik gör vi skillnad - varje dag.

Låter det spännande?

I Skara håller vi till på Marumsgatan och där får du jobba med anrika Skaraborgs Läns Tidning ihop med nyhetsredaktör Sandra Skeppar, sportreportern Stefan Albertsson och reportrarna Ida Sundén och Josefine Hektor.

Bild: Sophia Magasanik

Annons

Västgöta-Tidningarna bevakar genom titlarna Falköpings Tidning, Skaraborgs Läns Tidning, Skövde Nyheter och Västgöta-Bladet kommunerna Falköping, Skara, Skövde och Tidaholm, där våra redaktioner också ligger.

Annons

På Torggatan 4 i Tidaholm ligger Västgöta-Bladet där Claes Rydholm, här med chefredaktör Patricia Svensson, håller i nyhetsarbetet tillsammans med Thomas Gustafsson och Per Ström.

Bild: Sophia Magasanik

Titlarna ingår i Bonnier News Local och söker dig som brinner för lokal journalistik och som vill ha en rolig, spännande och händelserik sommar tillsammans med engagerade, nyfikna och skickliga kollegor. Vi söker både dig som är sugen på att jobba med nyhetsjournalistik och dig som vill göra karriär som sportjournalist.

Sommaren i Skaraborg erbjuder allt från bubblande stadsliv till naturupplevelser på Platåbergen. Här finns Skara Sommarland, tranornas svenska "huvudkontor" Hornborgasjön, travbanan Axevalla och ostmeckat Falbygdens Ost. Den lokala idrotten är stark i området - här spelar bland andra nyblivna Superettan-laget Skövde AIK och handbollsstoltheterna Skara HF och IFK Skövde.

Skövde Nyheter är den pigga uppstickaren i Skövde, med fullt fokus på onlinepublicering. Här jobbar sportreportern Fredrik Sandquist och nyhetsredaktör Adam Jönsson ihop med reportrarna Kristina Claesson och Annelie Hüllert-Storm.

Bild: Sophia Magasanik

Intresserad av sommarjobb hos oss på Västgöta-Tidningar? Sök redan i dag!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan