Annons

Annons

Annons

Skövde

Ladda ner vår app – läs SN i mobilen

Hur gick det i kvällens match? Vad händer på stan? Och varför är det köer in till stan?

Om du laddar ner Skövde Nyheters app kan du lätt hålla dig uppdaterad om dagens händelser – direkt när det händer, och direkt i din telefon.

Bild: Sophia Magasanik

Annons

Skövde Nyheter finns som känt på flera plattformar och i ett flertal format – den ständigt uppdaterade sajten, den klassiska printupplagan som finns runt om på stan, samt den digitaliserade e-tidningen.

Men appen, som du laddar ner till mobilen, är det smidigaste alternativet för dig som är på språng och vill få tillgång till nyheter dygnet runt på SN.

Annons

– Den nya appen som vi lanserade i höstas är verkligen ett par strån vassare - den är både snyggare och mer överskådlig. Med den missar du som är nyfiken på närområdet och vill ha koll heller inga av våra nyheter - och du kan också skräddarsy vilka pushnotiser du vill ha, vilket jag tycker är bra, säger Patricia Svensson, ansvarig utgivare och chefredaktör.

Annons

Patricia Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Bild: Robert Eriksson

– En finess jag personligen är särskilt förtjust i är Nyhetsdygnet - där listas alla publiceringar per dag, vilket ger en jättebra översikt över vad som hänt och är smart om man letar efter en tidigare artikel. Den går jag till under dagar då jag inte hunnit med att läsa allt.

Appen kostar inget att ladda ner.

Här laddar du ner appen till din iPhone

Här laddar du ner appen till din Android

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan