Annons

Annons

Annons

Skövde AIK

Nickar, kanoner och klackar – se SAIK:s mäktiga målkavalkad inför avgörandet

52 mål och två poäng från direktavancemang till Superettan.
För att ta klivet upp krävs vinster i dubbelmötet mot Akropolis.
Ladda upp med några av Skövde AIK:s snyggaste fullträffar inför den dramatiska säsongsavslutningen.

Text

Kolla in några av fullträffarna här nedan:

Inbäddat innehåll

52 mål på 30 matcher blev det för Skövde AIK i Ettan Södra den här säsongen. Målskörden sticker inte ut i ligan, det är defensiven som bäddat för den fina säsongen. När det gäller antal insläppta mål var SAIK nämligen bäst i hela Ettan Södra – det blev bara 31.

Annons

Annons

Om vi istället tittar på offensiven är en särskilt intressant detalj att bröderna Granath producerat fler mål framåt än vad laget släppt in, 32 av målen stod nämligen bröderna Viktor och William Granath för. Nu har vi valt ut några av godbitarna den här säsongen, både för bröderna Granath men också från de andra målskyttar i laget den här säsongen. Klippet ser du här ovan.

För att avancera till Superettan behöver SAIK gå vinnande i kvalstriden mot Akropolis, och då behöver både William och Viktor Granath fortsätta producera mål och framspelningar.

Under säsongen har SAIK stått för många fina prestationer som genererat fina mål. Nu ger vi dig möjligheten att ladda upp med de snyggaste fullträffarna inför det livesända avgörandet på söndag.

LIVE-TV: Skövde Nyheter livesänder båda matcherna i kvalet – se den första kvalrysaren här

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Tack vare vår nya publiceringsplattform fungerar nu även chromecast och Apple Airplay i apparna.

Annons

Det går givetvis även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator. På Skövde Nyheter kommer kvalmatcherna, och alla övriga matcher finnas kvar och tillgängliggöras som repriser.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan