Annons

Annons

Annons

Fotboll

Han är nästa bit i lagpusslet: ”Aldrig någon tvekan”

IFK Skövde har trampat gasen i botten sedan laget spelade sin sista seriematch. På tre dagar har nu klubben gjort klart lika många spelare till kommande säsong.

Alexander Gerhardsson (till höger) är klar för tre nya år i IFK Skövde.

Bild: Fredrik Sandquist

Annons

Ingen rast och ingen ro för IFK Skövde den här veckan. Sedan laget spelat klart sin serie i helgen har klubben den här veckan presenterat hela tre spelare som redan har förlängt sina kontrakt till kommande säsong och längre.

Den här gången handlar det om mittfältaren Alexander Gerhardsson som var med och tog upp laget från fyran till trean och sen kom tillbaka inför den här säsongen.

Annons

Nu har han skrivit på för tre nya år i klubben.

Annons

– Det har aldrig varit någon tvekan på att förlänga. Jag trivs här och vill satsa med IFK och Charbel. Framtiden ser ljus ut. Får vi bara ihop det till ett enat lag så kommer vi bli mycket starka. Även om det blev ett steg bakåt så känns det ändå bra och som att vi har något på gång, säger Alexander Gerhardsson själv till klubbens hemsida.

Under säsongen var han en viktig kugge i tränare Charbel Abrahams lagbygge och startade de allra flesta matcherna. Att han nu väljer att stanna i klubben ytterligare tre år är något som Charbel Abraham ser väldigt positivt på.

– Alexander är väldigt viktig för det här laget och kommer fortsätta vara det nu. Han är en otroligt klok spelare som passar väldigt bra in i den fotbollen som jag vill spela, säger manager Charbel Abraham.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan