Annons

Annons

Annons

Fotboll

Efter degraderingen – nu är första spelaren klar: ”Sugen på revansch”

Han lämnade klubben inför den gångna säsongen men återvände halvvägs in. Nu kommer han vara med IFK Skövde från start för Jacob Sundelius har skrivit på ett nytt treårskontrakt med klubben.

Text

IFK Skövde har gjort klart med Jacob Sundelius inför kommande tre åren.

Bild: Henrik Gustafsson Nicander

Annons

Trots en stark start på säsongen klarade inte nykomlingen IFK Skövde av att hålla sig kvar i division 2 norra Götaland och får därmed börja om i trean kommande säsong.

Bara en dryg vecka efter att laget blev degraderat och bara dagar efter säsongens sista match har klubben nu gjort klart med den första spelaren inför kommande säsong.

Det handlar om Jacob Sundelius som återvände till klubben från Skövde AIK halvvägs in på den gångna säsongen.

Annons

Annons

– Jacob är en viktig spelare som har varit med och spelat upp klubben i seriesystemet förr. Han kom in under hösten, men har haft problem med skador som bromsade honom. Det är först nu på slutet som han kommit igång. Det ska bli kul att jobba vidare med Jacob. Den här gången från början, säger IFK Skövdes tränare Charbel Abraham till klubbens hemsida.

Jacob själv hann med totalt tio matcher i den blåvita tröjan under säsongen. Nu hoppas han kunna bidra betydligt mer när han får vara med redan när säsongen börjar.

– Jag är sugen på revansch och det kan bli bra nästa år. Vi ska såklart vara med i toppen och strida, och ta steget tillbaka så snabbt som möjligt. Det tror jag alla tänker, säger han till klubbens hemsida.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2024.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan