Annons

Annons

Annons

Skövde AIK

Dramat fortsätter – Skövde AIK nära superettan: "Vi sänder allt"

Spänningen tätnar i ettan södra och med två omgångar kvar kan allt avgöras i helgen.
Nu storsatsar Skövde Nyheter – och visar samtliga matcher i toppstriden.

– Det känns fint att erbjuda den här upplevelsen. Skovdenyheter.se är den givna platsen att följa den spännande avslutningen på. Vi ger hela bilden, säger Patricia Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Bild: Marianne Carlsson, Per Ström

Annons

Med två omgångar kvar av ettan södra har Skövde AIK jobbat sig upp till en förstaplats i ettan södra. Tack vare segern senast mot Assyriska så klättrade Skövde förbi både Oskarshamn och Trollhättan.

Detta betyder att Skövde nu har allt i egna händer inför den rafflande avslutningen. Faktum är att allt kan avgöras redan till helgen. Om Skövde vinner sin match mot Åtvidaberg, om Trollhättan faller mot Vänersborg, Utsikten mot Torn och Oskarshamn mot Assyriska så är allt klart med en omgång kvar av serien.

Men mycket talar för att serien kommer leva ändå in i nästa veckas slutomgång.

Med två omgångar kvar är Skövde AIK etta i tabellen, en poäng före både Utsikten och Trollhättan. Oskarshamns AIK, som hade serieledningen för bara någon vecka sedan är ytterligare en poäng bakom.

Annons

Precis som under hela säsongen kan du som prenumerant hos Skövde Nyheter se lagets alla matcher på vår sajt eller direkt i vår app. Nu när slutstriden närmar sig växlar Skövde Nyheter dessutom upp bevakningen. Utöver analyser, intervjuer och reportage kommer Skövde Nyheter att visa helgens samtliga matcher i toppstriden.

Annons

– Nu när allt betyder som mest så känns det fint att erbjuda den här upplevelsen. På ingen annan plattform får användaren en lika bra service. Vi ger våra tittare och läsare hela upplevelsen av den här toppstriden. Vi sänder allt, säger Patricia Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Viktor Granath, Skövde AIK, hoppas kunna ta Skövde AIK till superettan.

Bild: Per Ström

Här är matcherna som sänds:

Fredag 19.00

Vänersborgs IF – FC Trollhättan

Lördag 13.00

Skövde AIK – Åtvidabergs FF

Torns IF - Utsikten

Assyriska IK – Oskarshamns AIK

Alla matcherna ser du här på skovdenyheter.se, sändningsstart är tio minuter före avspark i samtliga matcher.

Skövde AIK måljublar på Södermalms IP. Till helgen sänder skovdenyheter.se alla fyra matcherna i toppstriden.

Bild: Marianne Carlsson

Du som redan är prenumerant har tillgång till matcherna utan extra kostnad. Vill du bli digital kund och ta del av matcherna blir du det enklast här.

Annons

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Tack vare vår nya publiceringsplattform fungerar nu även chromecast och Apple Airplay i apparna.

Det går givetvis även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator. På skovdenyheter.se kommer helgens matcher, och alla övriga matcher finnas kvar och tillgängliggöras som repriser.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan