Annons

Annons

Annons

Skövde

Skövde prisas för svenskt mattänk: ”Det är ett lagarbete”

Bara svenskt kött, svenska grönsaker efter säsong och bort med en del livsmedel från andra sidan jorden. Nu prisas Skövde kommun för sitt arbete med att använda mer svenskproducerade livsmedel.

– Det är ett lagarbete utan dess like, säger måltidschef Helena Gustavsson.

Text: 

Helena Gustavsson, Victor Danling Wendt, Ida Henriksson. Bild: Yvonne Norlen

Annons

Sex kommuner voro kallade till finalen i länsstyrelsens tävling Årets kökshjälte. Men endast två blev utvalda. Skövde kommuns kostavdelning tog hem priset i kategorin Årets kommun. Priset delades ut i samband med en lunch på Regionens hus i Göteborg under tisdagen.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan