Annons

Annons

Annons

Skövde

Skövdes skolkök spolar vitt ris - kan prisas för svenskt ”mattänk”

Det knorrades lite när det vita riset från andra sidan jordklotet byttes till havreris från bygden. Men på det stora hela har omställningen till mer svenska råvaror i kommunens storkök gått bra och nu kan Skövde bli Årets kökshjälte.

– Det är en bekräftelse på att vi jobbar på rätt sätt, säger Gustav Ranstrand, arbetsledande kock i Helenaskolans kök.

Text: 

Det var idel lovord om moussakan som Gustav Ranstrand och hans kollegor i Helenaskolans kök hade lagat till lunch.

Bild: Eva Wårenius

Annons

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan