Annons

Annons

Sweden game conference hålls i år igen – indiespelprofil en av årets talare

I år blir Sweden game conference ett hybridevenemang med både digitala aktiviteter och aktiviteter på plats i Arena Skövde. En av årets talare är Rami Ismail, medgrundare av den tidigare indiespelstudion Vlambeer.

Sweden game conference i Skövde hålls i år som ett hybridevenemang. Foto: Pressbild

Annons

Sweden Game Conference är Europas ledande konferens för blivande och professionella spelutvecklare och startups och arrangeras av Sweden game arena. I år kommer konferensen att livestreamas samtidigt som den genomförs på Arena Skövde den 14-15 oktober.

Konferensen inleds med en affärsdag med fokus på rekrytering, karriär, pitching och nätverksmöjligheter följt av en dag med fokus på spelutveckling med spännande föreläsningar, paneler och workshops.

Sweden Game Conference kommer också att ha ett expo i Arena Skövde, där spelföretag har möjlighet att visa upp sina spel och projekt. Likt förra året kommer det även att bli ett digitalt expo, som under förra årets konferens besöktes av över 2 300 personer.

Med i Sweden Game Conference som talare är Rami Ismail, en nederländsk-egyptisk branschambassadör och oberoende spelutvecklare med över 20 titlar på PC, konsol, webb och mobil.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy