Annons

Annons

Annons

Framtiden för Skövde flygplats

Politikerna i debatt om framtiden för Skövde flygplats – SN sänder live

Hur blir framtiden för Skövde flygplats – och vilka är argumenten från de olika sidorna?

Det är temat när Skövde Nyheter har bjudit in Katarina Jonsson (M) och kommunfullmäktigeledamoten, tillika riksdagsledamoten, Josef Fransson (SD) till debatt, onsdagen den 22 september klockan 12.00.

Text

Annelie Hüllert Storm modererar onsdagens debatt om framtiden för Skövde flygplats.

Bild: Lisa Bring, Sophia Magasanik

Annons

I början av september fattade kommunstyrelsen beslutet att säga ja till att lägga ner flygplatsen – medan Sverigedemokraterna ställer sig emot beslutet.

Annons

Annons

Nu ska politikerna mötas i en live-sänd debatt hos Skövde Nyheter. Här möts kommunalrådet Katarina Jonsson (M) och Josef Fransson (SD) i en debatt om framtiden, argumenten och besluten kring flygplatsen den 22 september, klockan 12.00.

– Det här är en fråga som engagerar många i Skövde, både privatpersoner och flera verksamheter. Det känns kul att vi som tidning kan bjuda till debatt för att bringa klarhet i frågan, säger Annelie Hüllert Storm, som kommer att moderera debatten.

Josef Fransson (SD) och Katarina Jonsson (M) möts i en debatt om Skövde flygplats framtid, som sänds live på skovdenyheter.se.

Bild: Lisa Bring

– Skövde Nyheter strävar alltid efter att ge användarna det där lilla extra du inte hittar någon annanstans. Den här satsningen är ett exempel på det - och jag hoppas att många tar chansen att hänga med i det livesända lunchsnacket i en för Skövde intressant fråga, säger Patricia Svensson, ansvarig utgivare och chefredaktör.

För att se debatten och ta del av tidigare och fortsatt rapportering av ärendet behöver du vara prenumerant – något du kan bli genom att klicka på den här texten/länken. Just nu har vi ett erbjudande för bara åtta kronor i veckan i åtta veckor!

Annons

Peter Persson, styrelseledamot i Företagarna Skövde-Tibro, samt Claes Isacsson, styrelseledamot Skövde motorflygklubb, gör även inlägg under debatten.

Bild: Annelie Hüllert Storm

Fotnot: Debatten anordnas av Skövde Nyheter, men sänds även på systertidningarna Falköpings Tidning, Skaraborgs Läns Tidning och Västgöta-Bladet.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan