Annons

Annons

Då kommer Ed Sheeran till Göteborg – så köper du biljetter

Nu är det klart – världsartisten Ed Sheeran gästar Sverige nästa år. För de skaraborgare som vill se honom på någorlunda hemmaplan behöver man inte ta bilen längre än till Göteborg för att se det rödhåriga popundret!

Ed Sheeran gästar Ullevi 2022. Arkivbilder.

Annons

Ed Sheeran kommer till Sverige med sin The Mathematics Tour, som åker Europa runt under 2022. Den 10 augusti nästa år spelar han på Ullevi i Göteborg. Han kommer bland annat att framföra låtar från sitt kommande album som har döpts efter likhetstecknet, "=", och som släpps 29 oktober.

Sheeran blev nyligen den första brittiska soloartisten någonsin att sammanlagt ha legat 52 veckor som etta på den brittiska singellistan, något som bara Elvis Presley och The Beatles har överträffat.

Biljetterna släpps den 25 september klockan 12.00 på dagen, via Tickmaster.

Nu har man också infört ett nytt system där endast personliga, digitala mobilbiljetter kommer att säljas och biljetten blir sedan knuten till köparen via en unik qr-kod. De som får förhinder kommer att kunna sälja vidare sina biljetter på Ticketmaster resale.

Annons

"Det här skapar extra trygghet för biljettköparna. Biljetterna kan inte bli stulna, ingen annan kan använda dem och oseriösa andrahandsaktörer kan inte köpa upp stora mängder biljetter, för att sälja vidare till högre pris", säger Božo Rasic, VD för FKP Scorpio.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy