Annons

Annons

Annons

Fotboll

IFK Skövde förstärker med mittfältare inför helgens match: ”Vill hjälpa klubben framåt”

IFK Skövde förstärker laget med den 19-årige mittfältaren Dorian Nikola. Han kommer närmast från Örebro SK:s U19- och U21-lag och är spelklar inför lördagens match.

– Det känns bra och jag trivs, säger nyförvärvet om sin första tid i klubben på IFK Skövdes hemsida.

Text

Mittfältaren Dorian Nikola förstärker IFK Skövde och är spelklar till lördagens match. Han tar nu klivet in i seniorfotbollen efter spel i Örebro SK:s U21 och U19-lag. Foto: IFK Skövde FK

Annons

Dorian Nikolas, född 2002, karriär började i Årjängs IF och han har fortsatt via Karlstad, till Degerfors IF till Örebro SK där han har spelat de två senaste säsongerna. Där har han spelat i både U19 och U21, för det mesta i centrala delarna i mittfältet. Nu när han blir en del av IFK Skövdes lag tar han steget in i seniorfotbollen.

─ Jag och Charbel Abraham ser likadant på fotboll och det har varit en av anledningarna till att jag vill komma hit. I samtalen så pratade vi om ambitioner och min ambition speglar klubbens, säger Dorian Nikola på IFK Skövde FK:s hemsida.

Annons

Annons

─ Jag hoppas kunna ta med min professionalitet och kunskap hit. Både på och utanför planen. Jag vill hjälpa klubben framåt, fortsätter Dorian Nikola.

Klubbens manager Charbel Abraham är nöjd med nyförvärvet.

─ Det är en ung spelare med den profilen som vi vill ha. Han är hungrig och vill något med sin fotboll. Här får han möjligheten att tävla och konkurrera på seniornivå, säger Charbel Abraham på klubbens hemsida.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan