Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

På stan i Skövde

Ny utmaning i centrum – endast 200 platser till skattjakten: ”Först till kvarn gäller”

Nu i juni hålls en skattjakt i centrala Skövde, Energipromenaden. Det är en slags digital tipspromenad med en runda till alla fotoprydda elskåp, med frågor och uppgifter att lösa på vägen.

Men antalet startplatser är begränsat till 200 och det är först till kvarn som gäller.

Elskåpen som pryds av Skövdebornas foton är i fokus i skattjakten som hålls i Skövde centrum i juni.

Bild: Lisa Bring

Annons

Skattjakten Energipromenaden pågår i Skövde centrum under juni månad. För att vara med ska man ladda ner appen Loquiz och starta vandringen mellan de fotoförsedda elskåpen vid Arena Skövde. Längs med promenaden dyker det upp Skövde-relaterade frågor och uppdrag.

- Vi vill erbjuda en rolig utomhusaktivitet så här i början av sommaren. Samtidigt vill vi gärna att fler ska se våra fina elskåp som pryds av Skövdebornas egna bilder, säger Åsa Holmqvist Ekman, kommunikationschef på Skövde Energi, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Aktiviteten är ett samarbete mellan Skövde Energi och Next Skövde och själva appen levereras av Skövdeföretaget Rickstrand & co.

På Energipromenaden ska man svara på frågor och lösa uppgifter som exempelvis ett fotouppdrag. Tävlingen går ut på att hitta så många elskåp som möjligt och pris utlovas till de 20 bästa.

Antalet startplatser är begränsat till 200, så det gäller att vara snabb för att försäkra sig om en plats. Energipromenaden kommer att finnas tillgänglig till den 30 juni eller så länge startplatserna räcker.

- Vi vill locka Skövdeborna att njuta av vår fina stadskärna och röra sig i området även om det fortfarande finns begränsningar kring innemiljöer, säger Micael Worbin, evenemangansvarig på Next Skövde.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy