Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur och nöje i Skövde

Hyllningsshow till ABBA hoppas på hösten – siktar på konsert i Skövde

Hoppet om konserter och evenemang i höst lever. Den 12 november kommer The Show – en hyllning till Abba till Arena Skövde för att hylla det svenska musikundret.

Text: 

Sångerskorna i Abba-hyllningsshowen The Show är både lika till utseendet och rösten. Den 12 november kommer konserten till Arena Skövde. Foto: Teresa Nottelmann

Annons

I ett pressmeddelande skriver produktionsbolaget Julius Production AB bakom showen att de tror på att kunna börja köra konserter igen till hösten.

Då väntar spelningar med The Show, en hyllningskonsert till Abba som skapades 2001. Sedan dess har de gett 800 konserter i 50 länder på alla världens fem kontinenter och sålt mer än två miljoner biljetter.

Annons

– Abba är känd och älskad över hela världen. Från början ville vi hylla denna bedrift genom att skapa den perfekta illusionen av det ursprungliga ABBA. När showen firar årsdagen av ABBAs seger i Eurovision kommer publiken att uppleva hur ABBA skulle se framträda med modern teknik och ljussättning. Men fortfarande med det välkända ABBA-ljudet, Kenneth Svoldgaard, producent för The Show, i pressmeddelandet.

Fredagen den 12 november kommer The Show till Arena Skövde.

Annons

Annons

Till toppen av sidan