Annons

Annons

Annons

Ekängen

Digital tipspromenad drar igång vid Aspö i helgen – naturskön runda utlovas

På söndag har Skövdebostäder premiär för en digital tipspromenad i Aspö-Karstorpsområdet. Tipspromenaden går att gå när man vill under veckan, då man läser av frågorna via en app i mobilen.

Martina Ahlner, gårdsvärd på Aspö gård, som är med och håller i den digitala tipspromenaden i Aspö-Karstorpsområdet som Skövdebostäder startat. Start och mål är nu på söndag och start och mål är på Aspö gård.

Bild: Lisa Bring

Annons

Skövdebostäder drar igång den digitala tipspromenaden med företaget Xrundan, som även har tipspromenader på Billingens fritidsområde tillsammans med IF Hagen.

Premiären är på söndag den 23 april, med start och mål på Aspö gård. Det är gratis att gå tipspromenaden, som görs via en app i mobilen där deltagarna läser av frågorna. Man kan gå tipspromenaden när man vill och frågorna byts ut varje vecka. Promenaden riktar sig till alla åldrar och både hyresgäster hos Skövdebostäder och Skövdebor, det enda man behöver är just en smartphone.

Annons

Annons

Tipspromenaden går i en drygt tre kilometer lång slinga i naturskön och växlande terräng med stigar och grusade vägar i området kring Aspö-Karstorp.

På sikt vill Skövdebostäder få igång föreningssamarbeten, där föreningar turas om att göra ordning frågor och vinster. Då kommer tipspromenaden att kosta en liten avgift, som går till föreningskassan.

LÄS MER: Bildextra: Sötchocken på Aspö gård – nu har djuren flyttat in

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan