Annons

Annons

Annons

Näringslivet i Skövde

TV: Här gör Volvo GTO sin Jerusalema challenge: ”Roligt att det var så många som ville vara med”

Volvo GTO med platschefen i täten gör sin egen Jerusalema challenge. Det är ambitiöst och det ser ut som i stort sett alla deltar.

Text: 

Volvo GTO i Skövde hakar på trenden att sprida glädje med en egen Jerusalema challenge. Foto/video: Volvo GTO

Annons

Maria Nordenskjöld, kommunikationschef på Volvo GTO, skriver i ett mejl till tidningen varför man hakat på den virala trenden.

— Vårt syfte med filmen var att sprida glädje. Det var medarbetare hos oss som blev inspirerade av en version från Volvo i Arvika och vi kände då att vi ville göra en egen version i Skövde, förklarar kommunikationschefen.

Annons

Inbäddat innehåll

Annons

Hon fortsätter med att konstatera att det varit mycket som varit utmanande det senaste året.

— Att då få samlas kring något så enkelt som en dans ger massor med positiv energi. Vi är en stor verksamhet och det var roligt att se att det var så många som ville vara med och dansa och sprida glädje. Vi hoppas att alla hittar sina sätt att skapa gemenskap och samhörighet trots corona, det här var ett sätt som vi gillade.

Tidigare har Kavelbros rektorer gjort sin challenge, som tidningen också uppmärksammat och inte minst när Kavelbros bygglärare dansade loss.

Men även andra yrkeskategorier har bidragit, både sjukvårdspersonal, brandmän och politiker, och fått människor att för ett ögonblick glömma pandemin.

Läs mer: Se lärarna på byggprogrammet dansa loss

Utmaningen tog fart efter att några dansare i Angola lagt ut en video på sin dans till en gammal gospel. De dansade för att fördriva tiden efter en lockdown och deras film spred sig snabbt och andra hakade på.

Låten som spelas idag är en upphottad variant på gospeln gjord av sydafrikanska DJ Master KG och sångerskan Nomcebo.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan