Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hus och hem i Skövde

Missa inte vår serie om hus och hem i Skövde – här hittar du artiklarna

Inredarnas hemligheter till en lyckad styling vid bostadsförsäljning, smygkik in i nya lägenheterna, nya tomtsläpp i Skövde och bostadspriser. Om allt detta och lite mer kan du läsa om i vår artikelserie Hus och hem i Skövde – här hittar du artiklarna.

Kajsa Lindblad och Ann-Sofie Hjortmar stylar hem inför eller efter försäljning. Nyligen avslöjade de sina hemligheter kring homestyling i ett reportage med SN.

Bild: Kristina Claesson

Annons

Du som är intresserad av att läsa om bostäder, hus och hem gör rätt i att vara SN-läsare. Ett område som vi nu väljer att satsa lite extra på är hus och hem, med artiklar om bostadsmarknaden, hemma hos-reportage och artiklar om renovering och inredning.

– Vi vet av erfarenhet att journalistik om bostadsmarknaden uppskattas av våra läsare - och i läsarundersökningen vi nyligen genomförde fick vi också önskemål om fler bra reportage och nyheter om Skövdes bostadsmarknad. Nu satsar vi ännu mer på den riktningen och jag är helt säker på att SN:s läsare kommer att få mycket intressant läsning på temat, säger Patricia Svensson, Skövde Nyheters chefredaktör.

Annons

Annons

I serien finns bland annat reportaget om inredarnas hemligheter där Ann-Sofie Hjortmar och Kajsa Lindblad avslöjar några av sina tips om hur man kan inreda med harmoni. Något som visat sig ge resultat när man säljer en bostad – ett stylat hem brukar ge tillbaka pengarna och mer därtill.

Här hittar du alla artiklar i vår serie Hus och hem i Skövde – fler artiklar kommer i serien.

Har du något tips om vad du vill läsa om på tema bostad? Hör då gärna av dig till oss på [email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy