Annons

Annons

Annons

Skövde

Skövdebostäder prisas igen – tog hem sin sjunde kristall

Det kommunala bostadsbolaget Skövdebostäder prisas för nöjda hyresgäster – igen. Bolaget vann en kundkristall för högsta produktindex i konkurrens med landets bästa privata och kommunala hyresvärdar.

Skövdebostäder prisas med ännu en Kundkristall, vilket vd Katarina Prick tycker är fantastiskt. Galan hölls digitalt och själva priset kommer att postas till bolaget.

Bild: Lisa Bring

Annons

Skövdebostäder vann en kundkristall för högsta produktindex, som handlar om hur nöjda hyresgästerna är med sin bostad och sitt område.

– Detta känns verkligen fantastiskt! Våra medarbetare är så väl värda priset, för de gör sitt yttersta för våra hyresgäster. Det är extra roligt med kundkristallen eftersom det är våra kunder som sätter betyg, säger Katarina Prick, vd på Skövdebostäder, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Vinnarna korades på Benchmark event den 11 februari, som i år hölls digitalt ifrån Stockholm. Bolaget var också topp tre i kategorin serviceindex och profil, men där vann andra hyresvärdar.

Men det kanske inte är en stor sorg på Skövdebostäder, för de har redan sju kristaller från tidigare år. Bolaget har varit med i mätningen fem gånger innan och alltid varit nominerade i flera kategorier.

– Det är jättekul att vinna kundkristaller, men framförallt är hyresgästenkäten en viktig del i vårt arbete med såväl utveckling som förvaltning. Med hjälp av resultatet kan vi planera rätt åtgärder och aktiviteter. Vi går igenom alla svar och är väldigt tacksamma för dem, säger Lina Eklund Svensson, marknadschef på Skövdebostäder

Läs mer: Hyresvärdar i Skövde toppnominerade – har de nöjdaste hyresgästerna i landet

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan