Annons

Annons

Annons

Skövde

Skövdeparets miljonglädje – skrapade fram storvinsten på Triss: ”Det känns skitbra”

När rutorna hade skrapats stod det klart – det pensionerade paret i Skövde hade vunnit en miljon på Triss.

Nu väntar bland annat renoveringsarbeten hemmavid.

– Det känns skitbra, säger mannen i ett pressmeddelande från Svenska Spel på torsdagen.

Text

Svenska Spels vinnarkommunikatör Pierre Jonsson pratade med Skövdemannen efter att miljonvinsten var ett faktum. Nu kommer han och frun bland annat att dela med sig av vinsten till barnen. Foto: Alexander Donka/Svenska Spel.

Annons

Miljonlotten köptes nyligen på Stora Coop.

– Vi hade två vinstlotter på 30 kronor vardera som vi tänkte byta in till nya Triss. Sedan bestämde vi oss för att köpa ytterligare en lott så totalt åkte jag hem med tre Trisslotter efter att ha handlat mat också, säger mannen, som vill vara anonym.

När han sedan kom hem dröjde det inte länge innan frun skrapade fram miljonvinsten.

Annons

– På hennes ena lott dök det plötsligt upp tre miljonbelopp. Vi blev helt chockade och bara satt en lång stund om tittade på lotten. Efter en stund började vi fundera på om allt verkligen stämde och kunde vara sant, säger mannen i pressmeddelandet från Svenska Spel.

Annons

När mannen kom hem från Stora Coop i Skövde dröjde det inte länge innan frun skrapade fram miljonvinsten. OBS: Genrebild. Foto: Pontus Lundahl/TT.

Till spelbolaget berättade mannen också, med en stor skopa humor, att han köpt Triss i 30 år och efter vinsten nu ligger på plus.

– Nu kommer vi renovera hemma för en del av pengarna. Självklart kommer våra barn och närmaste familjen också få del av vinsten. Det känns enormt bra att kunna stötta dem medan man lever, så att allt inte bara blir ett arv längre fram, säger mannen i Skövde.

Svenska Spels vinnarkommunikatör Pierre Jonsson pratade med Skövdemannen efter att miljonvinsten var ett faktum. Foto: Alexander Donka/Svenska Spel.

LÄS MER: Missa inte lokala nyheterna – ladda hem SN:s app gratis

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan