Annons

Annons

Annons

Skövde

Håll koll i trafiken – här stängs gator av i Skövde

Nästa vecka stängs flera gator av i Skövde på grund av vägarbeten och kommer vara avstängda fram till årsskiftet. Här är gatorna du ska undvika att köra på närmsta tiden.

Bild: Ariana Carlén

Annons

Måndagen den 23 november var planen att Robin Granes väg i Hentorp skulle stängas av, på grund av VA-arbeten som ska utföras på gatan av Skövde kommun. Den kommer vara avstängd till den 31 december. Förbudet gäller inte till fastighet eller fordon med tillstånd. På onsdagseftermiddagen meddelade Skövde kommunen att den stängningen inte kommer genomföras som planerat, utan meddelar när det blir aktuellt.

Annons

Annons

I närheten, på Hentorpsvägen delen mellan Gröna vägen och Sylvéns väg, kommer också vara avstängd för genomfart på grund av ett VA-arbete från tisdagen 24 november. Det gäller också till 31 december, och det är fortsatt tillåtet att åka till fastighet. Omledning sker via Gröna vägen och Släntvägen.

I centrum kommer gatan att vara avstängd för genomfart på Prinsgatan 1-4 på grund av en kabelschakt. Mellan den 30 november till 11 december måste man välja en annan väg.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan