Annons

Annons

Annons

Kultur och nöje

Kända hårdrocksbandet flyttar fram turnén – Skövdespelningen blir av 2022

Den som vill se Sabaton i Skövde får ge sig till tåls ytterligare ett år. På grund av covid-19 meddelar hårdrocksbandet att de flyttar fram sin stora Sverigeturné till 2022.

Sabaton ger sig ut på turné 2022 istället för 2021 med anledning av pandemin och förbudet mot allmänna sammankomster för fler än 50 personer. Det gör att spelningen på Valhall i Skövde blir den 5 februari 2022. Foto: Pressbild

Annons

I somras kom nyheten om att Sabaton ska spela i Skövde i februari 2021, som en del av sin stora Sverigeturné. Nu meddelar bandet att de måste flytta fram turnén till 2022, med anledning av det fortsatta förbudet av allmänna sammankomster för fler än 50 personer.

Annons

Annons

– Att vara musiker och inte kunna spela är helt värdelöst. Corona kan dra åt helvete. Vi saknar alla Er underbara människor ute i landet som såg fram emot denna turné lika mycket som oss. Tillsammans får vi uthärda ett år till, hälsar bandet i ett pressmeddelande.

Bandet ursäktar också för eventuella olägenheter som turnéflytten innebär. Redan inköpt biljetter gäller till det nya datumet.

Istället får bandmedlemmen Hannes van Dahl från Skultorp spela på hemmaplan i Valhall på Skövde kulturhus den 5 februari 2022.

Totalt väntar 29 spelningar för Sabaton 2022.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan