Annons

Annons

Annons

Skövde

Han blir ny byggchef på Skövdebostäder: ”Kommer att bidra till ytterligare utveckling”

Skövdebostäders tidigare byggchef Morgan Arvidsson har blivit vd för AB Tibrobyggen. Hans efterträdare blir Sebastian Karlström som sedan tidigare är byggprojektledare på det kommunala bolaget.

Text

Sebastian Karlström är ny byggchef på Skövdebostäder. I bakgrunden syns Kurorten där det kommunala bostadsbolaget bygger 132 nya studentlägenheter. Foto: Pressbild

Annons

Sebastian Karlström har lett flera större nyproduktioner på Skövdebostäder, som på Aspö, Käpplunda park och nya studenthuset på Kurorten. Efter tio år som byggprojektledare blir han nu byggchef. Han efterträder Morgan Arvidsson, som valt att gå vidare till tjänsten som vd för AB Tibrobyggen.

– Skövdebostäder är ett välskött och framtidsinriktat bolag med många spännande byggplaner. Det känns roligt och utvecklande att få arbeta med byggnationen på ett mer övergripande plan, säger Sebastian Karlström, ny byggchef på Skövdebostäder, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

– Skövdebostäder har ambitiösa byggplaner och jag är övertygad om att han kommer att bidra till ytterligare utveckling av vårt nyproduktionsarbete, säger Katarina Prick, vd på Skövdebostäder.

Man kan säga att karriären i bolaget började tidigt för Sebastian Karlström, redan på 1990-talet var han sommarjobbare i Södra Ryd.

Han efterträder Morgan Arvidsson, som valt att gå vidare till tjänsten som vd för AB Tibrobyggen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan